neljapäev, 1. november 2018

Minu hetkene lemmiktoit SEESAMI-MEEKANA



 Roog on pärit Ameerika-Hiinast, valmistatakse õlis fitiirides. Tänu sellele tuleb ka roa nn ameerikalikkus. Tahan otsida internetist retsepte ja leida oma hinna mis on võimalikult odav. Loodan leida hea ja kindla retsepti mille järgi toitu valmistada.

Pildiotsingu seesami meekana tulemus

 Retsept

austrikaste
4g
seesamiõli
8g
ketsup
8g
mesi
8g
sojakaste
11g
tsillikaste
11g
maisitärklis
15g
kana filee
100g
vesi
125g


Pildiotsingu seesami meekana tulemus

  Valmistamise õpetus


Lõika kanafileed umbes 2 cm tükkideks. Sega kausis sojakaste ja seesamiõli. Lisa kanatükid ja lase vähemalt tund aega maitsestuda.
Puista tärklis kanatükkidele ja sega kergelt läbi, nii et kanatükid oleksid tärklisega kaetud.
Kuumuta väiksemas potis paar cm õli, friti kanatükid jaokaupa ümberringi kuldseks. (Kontrolli, et kanatükid on läbinisti küpsed, vajadusel tõsta või alanda õli temperatuuri).
Sega kastmeained vokkpannil või potis, kuumuta keemiseni ja lase veidi pakseneda.
Pane kanatükid kastmesse ja kuumuta läbi. Puista peale seesamiseemneid. Serveeri riisiga


Kokkuvõte :)

Kokkuvõtteks soovin öelda, et roog on väga hea maitsega.  Selle roa valmistamine on odav ja sujuv. Ma tahaks vahetevahel ka retsepti midagi muuta või midagi retsepti lisada. Retsept on hea ja lihtne, ei ole vaja erilisi koka oskusi kui jälgida täpselt retsepti. See on hea lihtne toit, mida valmistada õhtusöögiks, pidupäaevaks ja ka lihtsalt sõprade seltsis olles.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar